Menu

Meer Soester Iconische Bedrijven (deel 2)

In november 2020 lanceerden wij ons boek over 39 Soester iconische bedrijven. De uitgave bleek een schot in de roos. De boeken gingen als warme broodjes over de toonbank.

Op veler verzoek zijn wij in de eerste weken van 2021 gestart met een tweede deel over de Soester iconishce bedrijven. De eerste gesprekken zijn gestart, anekdotes en foto's werden verzameld. In 'Meer Soester iconische bedrijven (deel 2)' verhalen over onder meer Pribor Confectie, Hofleverancier Joh. Mets van de delicatessen, Garage Stam, Kaasboerderij De Staelenhoef, Edelsiersteenslijperij De Sprong, Buurtsuper Janmaat en Middelman Wonen.

Het is maar een greep uit de nieuwe collectie die wij in een uniek naslagwerk gaan vastleggen. U kunt nu al intekenen voor dit boek. Als u nu het boek bestelt betaalt u de voordelige intekenprijs van € 21,95 (in plaats van € 24,95) en zorgt u er bovendien voor dat wij de produktie van dit tweede deel mogelijk kunnen maken.

Meer Soester Iconische Bedrijven (deel 2) ligt vanaf november 2021 in de winkels. 

Bestellen

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact