Menu

Ed Schut: van maatpak tot (tijdelijk) kroegbaas

maandag 01 april 2019

Ed Schut nodigde ons uit. De geboren Amsterdammer (uit de Jordaan), maar sinds 1980 getogen Soester, had volgens eigen zeggen mooie verhalen over het Soester uitgaansleven. Peter ging een kop koffie met hem drinken bij De Korte Duinen. Het werd een amusant gesprek. De avonturen van Ed over onder meer prins Bernard, valluiken, intense borreluurtjes en de lekkere saté van de Queensclub gingen er in als zoete koek. Ooit was hij tijdelijk beheerder van d'Oude Enghe en spoedde hij zich van zijn directeursfunctie haasje repje naar de Middelwijkstraat. Het is maar een deel van de verhalen van Ed. Wij garanderen prima leesvoer met nog nooit vertelde verhalen in het boek over het Soester Uitgaansleven. Ed bedankt voor je ontboezemingen!

Het Soester Uitgaansleven, Toen wij nog jong waren - Verschijningsdatum: november 2019

  • Voorintekenen voor deze eerste druk stellen we op prijs, omdat u daarmee de kans verhoogt dat het boek geproduceerd wordt. 
  • Voorintekenprijs: € 19,95 (exclusief verpakkings- en verzendkosten: € 6,95)
  • Winkelprijs: € 26,95
  • Als boek verstuurd moet worden zijn de meer-kosten voor verpakken en verzenden in Nederland  € 6,95. We versturen onze boeken altijd in een stevige kartonnen verpakking.

Bestellen

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact