Menu

Dansen bij Gerla

vrijdag 07 juni 2019

Dansen...dat hoort bij je opvoeding! Zo werd er in veel Soester gezinnen gedacht. Terecht ook, want er is toch niets leuker dan heerlijk ontspannen zwieren, zwaaien en draaien op de dansvloer. Gaan voor goud, zilver of brons. Dat waren de doelen die behaald moesten worden. Maar misschien was het vrijdansen nog leuker. 

Wij waren op de koffie bij Karin Zanoli en haar dochter Leonie Gerla. Zij vertelden ons van alles over Dansschool Gerla.Hoe Leonie als klein meisje het dansen met de paplepel kreeg ingegoten en als meisje van 6 à la Gargamel van de Smurfen uitriep ,,Ik haat dansen!". Gelukkig is dat helemaal goed gekomen. Leonie zou niet meer zonder kunnen.

Veel Soesters hebben dansles gehad bij Gerla. In het gebouw van de kerk Credo en later aan de Albert Cuyplaan. Wij noteerden mooie verhalen en zagen prachtige foto's. Natuurlijk maakt het dansen in de dansschool ook onderdeel uit van de uitgaanscultuur in Soest. Daarom een mooie plek voor onder meer Dansschool Gerla in ons boek over Het Soester Uitgaansleven. 

Het Soester Uitgaansleven, Toen wij nog jong waren - Verschijningsdatum: november 2019

  • Voorintekenen voor deze eerste druk stellen we op prijs, omdat u daarmee de kans verhoogt dat het boek geproduceerd wordt. 
  • Voorintekenprijs: € 19,95 
  • Winkelprijs: € 26,95
  • Als boek verstuurd moet worden zijn de meer-kosten voor verpakken en verzenden in Nederland  € 6,95. (Let op: voor het buitenland geldt doorgaans een hoger tarief). We versturen onze boeken altijd in een stevige kartonnen verpakking.

Bestellen

 

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact