Menu

Oud-barman Heksenketel verhaalt....

zaterdag 16 maart 2019

In de omgeving van 't Hoogt, op de grens van Soest en Soesterberg, ontmoetten we Berto Klompenhouwer. Hij was ooit de barman van De Heksenketel, van de Knollentuin en van 't Luykje. Natuurlijk waren we benieuwd naar zijn foto's en verhalen uit de jaren 70 en gelukkig waren die er volop. Vriend Bob Sluis, destijds eigenaar van o.a. de Heksenketel, overhandigde hem twee dagen voor diens dood een fotoalbum, met foto's van de modeshow in het retaurant van het Soester Natuurbad. Een deel van die foto's zal uiteraard in het boek te bewonderen zijn.  Het was weer een inspirerend gesprek.....

Het Soester Uitgaansleven, Toen wij nog jong waren - Verschijningsdatum: november 2019

  • Voorintekenen voor deze eerste druk stellen we op prijs, omdat u daarmee de kans verhoogt dat het boek geproduceerd wordt. 
  • Voorintekenprijs: € 19,95 (exclusief verpakkings- en verzendkosten: € 6,95)
  • Winkelprijs: € 26,95
  • Als boek verstuurd moet worden zijn de meer-kosten voor verpakken en verzenden in Nederland  € 6,95. We versturen onze boeken altijd in een stevige kartonnen verpakking.

Bestellen

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact