Menu

Auteurs

Peter Beijer

Peter is een telg van de befaamde Soester familie Beijer (zie www.beijer-soest.nl). Hij was leerling van de toenmalige Sint Theresiaschool en van de Kardinaal Alfrink MAVO. In Amersfoort volgde hij commercieel onderwijs bij het Midland College. Sinds 2013 is Peter zelfstandig tekstschrijver bij zijn bedrijf Woordvaardig. Van 1985 tot en met april 2018 was hij werkzaam bij diverse financiële instellingen. Peter is actief voor verschillende Soester verenigingen en organisaties. Daarnaast is hij freelance medewerker voor de Soester Courant. In 2016 schreef Peter het jubileumboek van SO Soest. In 2017 verscheen van zijn hand de verhalenbundel 'Tussen Eem, Berg, Duin en Polder'. 

Lex Bergers

Lex is in 1953 geboren in Amersfoort, maar getogen in Soest(dijk). Hij ging naar de Mariaschool, het Constantijn College (Amersfoort) en later naar de Heilig Hart MULO in Soest. Begin jaren 70 was hij kort betrokken bij de oprichting van de Molensoos. Lex studeerde Sociale Psychologie en Psychologie van de Organisatie aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Als onderzoeker werkte hij aan de Universtiteit Twente, daarna pionierde hij in de jaren '80 bij COI en ECC rond het onderwerp  'computers in het onderwijs' en publiceerde daar regelmatig over in het vakblad COS. 
Later werkte hij als opleider en managementtrainer bij Stivako in de grafimedia sector. Hij publiceerde veel artikelen over management en marketing in diverse vakbladen voor de Grafimedia sector, o.a. voor Compres en Graficus. Door zijn werk woonde hij vanaf midden jaren 70 buiten Soest, o.a. in Utrecht, Tiel, Hengelo (Ov), Brussel en Chicago. In 1995 keerde hij met zijn gezin terug naar Soest. Lex is zelfstandig ondernemer sinds 2009. 

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact