Menu

Auteurs

Peter Beijer

Peter bezocht in zijn jeugd het Soester Natuurbad en heeft daar nog altijd nostalgische gevoelens bij. Hij was leerling van de toenmalige Sint Theresiaschool en van de Kardinaal Alfrink MAVO. In Amersfoort volgde hij commercieel onderwijs bij het Midland College. Sinds 2013 is Peter zelfstandig tekstschrijver bij zijn bedrijf Woordvaardig. Van 1985 tot en met april 2018 was hij werkzaam bij diverse financiële instellingen. Peter is actief voor diverse Soester verenigingen en organisaties. Daarnaast is hij freelance medewerker voor de Soester Courant. In 2016 schreef Peter het jubileumboek van SO Soest. In 2017 verscheen van zijn hand de verhalenbundel 'Tussen Eem, Berg, Duin en Polder'. 

Op de foto: Peter (links) en Lex (rechts)

Lex Bergers

Lex is in 1953 geboren in Amersfoort, maar getogen in Soest(dijk). Hij ging naar de Mariaschool, het Constantijn College (Amersfoort) en later naar de Heilig Hart MULO in Soest. Begin jaren 70 was hij kort betrokken bij de oprichting van de Molensoos. Lex studeerde Sociale Psychologie en Psychologie van de Organisatie aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Door zijn werk woonde hij vanaf midden jaren 70 buiten Soest. In 1995 keerde hij met zijn gezin terug. Lex is zelfstandig ondernemer sinds 2009. Vanaf 2013 is hij oprichter en mede-redacteur van de populaire Facebook pagina Geheim van Soest. Hij is betrokken bij jobmaatjesprojecten van ReconnAct, bij het Soester bureau voor uitzenden en personeelsdiensten (Werkt óók voor jou.nl) en hij is sinds 2016 coördinator van de Vereniging Eemsnoer.  Daarnaast is hij managementtrainer/managementadviseur voor MKB-bedrijven en overheden. 

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact