Menu

Leven en werken op anderhalve meter

Blogger Bas Romein komt met boek: Leven en werken op anderhalve meter

Zondag 15 maart nam het kabinet aanvullende maatregelen in de aanpak van het coronavirus. Scholen en kinderdagverblijven moesten de deuren sluiten. Datzelfde was van toepassing voor eet- en drinkgelegenheden en sport- en fitnessclubs. Nederland ging op slot. De ‘intelligente’ lockdown ging vanaf dat moment ons leven veranderen.

Alles werd een beetje anders. De anderhalvemetersamenleving werd, naast een woord dat veel punten op zou leveren met Scrabble, een fenomeen waar we aan moesten wennen.

Gedwongen thuiszitten, wc-papier hamsteren, afhaal- en bezorgservice van de horeca, Zoom-metingen, thuiswerken en de zorg voor de gezondheid van iedereen die je lief is. Het zijn momenten die zich afspelen in een ‘nieuwe werkelijkheid’.

Blogger Bas
Bas Romein neemt de Soesters vanaf dag 1 mee in deze nieuwe werkelijkheid. Met gevoel voor humor en hier en daar een vleugje zelfspot zorgt de sympathieke Soester met zijn dagelijkse blogs op Facebook voor nuance, een glimlach en een actuele update van de stand van zaken.

Als de nieuwe werkelijkheid over een paar maanden een gevoelige voetnoot in de historie is geworden is het goed om terug te kijken naar die bijzondere coronatijd. Uitgeverij Peles heeft daarom besloten om een selectie van de beste blogs van Bas te bundelen in een boek dat in het najaar van 2020 moet verschijnen. Dan zijn we een half jaar verder en kunnen we hopelijk op het strand, terras en in de herontdekte achtertuin nog eens teruglezen hoe het allemaal was.

Natuurlijk wordt het boek van Bas Romein geïllustreerd met foto’s. Met beeld en tekst creëren wij dan een document dat de komende jaren telkens uit de kast gepakt kan worden. ‘Weet je nog in 2020…?’

Nu al bestellen
Je kunt het boek van Bas, dat ‘Soest in Coronatijd’ gedoopt wordt, nu al bestellen. Door nu al te bestellen help je ons het boek daadwerkelijk te produceren. We kunnen dan ook beter inschatten wat de oplage moet zijn. De prijs van het boek is vernoemd naar het bijzondere jaartal. Voor € 20,20 ben je nu al verzekerd van dit unieke document. Een deel van de netto-opbrengst zal Bas doneren aan een goed Soester doel. 

Inschrijven/bestellen kan via onderstaande link:

Bestellen

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact