Menu

Boeken Bestellen

De volgende boeken kunt u bestellen:

Het Soester Natuurbad, Toen wij nog jong waren...!
In twaalf hoofdstukken wordt de geschiedenis van het Soester Natuurbad beschreven. De opening in 1933, de nieuwbouw in 1961 en de onvermijdelijke (?) sluiting in 1990. Daarnaast staan in 68 afzonderlijke Druppels (kortere beschrijvingen) de vele persoonlijke belevenissen en ervaringen van de bezoekers van toen. 120 pagina's en honderden foto's.

Het Soester Uitgaansleven, Toen wij nog jong waren...!
In dit boek van 192 pagina's wordt getoond op welke manier Soesters hun vrije tijd gebruikten om uit te gaan. Een boek vol verhalen, persoonlijke ervaringen van Soesters en foto's van het leven in de Molensoos, de Heksenketel, de Kluis en andere kroegen, dansscholen, toneel, carnaval, kermis, Gildefeesten, popconcerten, etc. etc.  

De Soester Iconische Bedrijven (Bestellen en reserveren - publicatiedatum: medio november 2020) (€ 24,95)
Soest ontwikkelde zich van agrarisch dorp tot een bedrijvige plaats. Uitgeverij Peles gaat de historie van De Soester Iconische Bedrijven publiceren. Het boek verschijnt in november 2020. In het boek nemen wij een aantal spraakmakende bedrijven onder de loep. Verhalen over en van Ben Becker, Smurfit, Gebr. Beijer, Pol Loodgietersbedrijf, Busbedrijf W.C. Tensen, Foxboro, TBS, Taxi Tak, Taxi Klomp, Drukkerij Smit, De Gouden Snaar, Van 't Net Verhuizers, Westra Recycling en nog veel meer. Ook dit boek zal gemaakt worden voor en door mensen die in Soest wonen of in Soest gewoond hebben, dan wel een sterke binding met Soest hebben. 

Leven en werken op anderhalve meter (Blogger Bas Romein)
Bas Romein neemt de Soesters vanaf dag 1 mee in deze nieuwe werkelijkheid. Met gevoel voor humor en hier en daar een vleugje zelfspot zorgt de sympathieke Soester met zijn dagelijkse blogs op Facebook voor nuance, een glimlach en een actuele update van de stand van zaken.

Als de nieuwe werkelijkheid over een paar maanden een gevoelige voetnoot in de historie is geworden is het goed om terug te kijken naar die bijzondere coronatijd. Uitgeverij Peles heeft daarom besloten om een selectie van de beste blogs van Bas te bundelen in een boek dat in het najaar van 2020 moet verschijnen. Dan zijn we een jaar verder en kunnen we hopelijk op het strand, terras en in de herontdekte achtertuin nog eens teruglezen hoe het allemaal was.

Natuurlijk wordt het boek van Bas Romein geïllustreerd met foto’s. Met beeld en tekst creëren wij dan een document dat de komende jaren telkens uit de kast gepakt kan worden. ‘Weet je nog in 2020…?’


Gegevens

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Boeken

Verzending

Betaling

Uw totaalbedrag

0,00

Dit veld is verplicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact