Menu

Boeken en Kaarten Bestellen

De volgende boeken en kaarten kunt u bestellen:

Het Soester Natuurbad, Toen wij nog jong waren...!
In twaalf hoofdstukken wordt de geschiedenis van het Soester Natuurbad beschreven. De opening in 1933, de nieuwbouw in 1961 en de onvermijdelijke (?) sluiting in 1990. Daarnaast staan in 68 afzonderlijke Druppels (kortere beschrijvingen) de vele persoonlijke belevenissen en ervaringen van de bezoekers van toen. 120 pagina's en honderden foto's.

Het Soester Uitgaansleven, Toen wij nog jong waren...!
In dit boek van 192 pagina's wordt getoond op welke manier Soesters hun vrije tijd gebruikten om uit te gaan. Een boek vol verhalen, persoonlijke ervaringen van Soesters en foto's van het leven in de Molensoos, de Heksenketel, de Kluis en andere kroegen, dansscholen, toneel, carnaval, kermis, Gildefeesten, popconcerten, etc. etc.  

De Soester Bedrijvigheid (Bestellen en reserveren - publicatiedatum: medio november 2020) (tot 1 juni € 21,95, daarna € 24,95)
Soest ontwikkelde zich van agrarisch dorp tot een bedrijvige plaats. Uitgeverij Peles gaat de historie van De Soester Bedrijvigheid publiceren in een tweetal boeken. Het eerste boek verschijnt in november 2020, deel 2 rolt een jaar later van de persen. In het eerste boek over De Soester Bedrijvigheid wordt de historie beschreven van het bedrijfsleven in Soest. Verhalen over en van Ben Becker, Smurfit, Gebr. Beijer, Pol Loodgietersbedrijf, Busbedrijf W.C. Tensen, Foxboro, TBS, Taxi Tak, Taxi Klomp, Wasserij Hafkamp, Drukkerij Smit, De Gouden Snaar, Van 't Net Verhuizers, Westra Recycling en nog veel meer. Ook dit boek zal gemaakt worden voor en door mensen die in Soest wonen of in Soest gewoond hebben, dan wel een sterke binding met Soest hebben. 

Kaarten
Stuur eens een kaartje...en waarom zou je dat in coronacrisistijden niet op de traditionele manier doen? In dagen van angst, onzekerheid en eenzaamheid kan een kaartje heel veel vreugde geven. Een lichtpuntje in een tijd waarin wij sociaal contact noodgedwongen moeten missen.

Erica Heykoop van Zippy Communicatie maakte een serie van vier kaarten die leuke, waardevolle en hoopvolle tips geven om de coronatijd op gepaste wijze door te komen. Het zijn kaarten die je doen glimlachen, een blijk van attentie die goed doet, een klein geluksmoment dat op de deurmat ploft.

Gun jij mensen in je omgeving een kaart die zorgt voor een beetje geluk? De kaarten van Erica zijn te koop in een setje van 6 stuks voor € 12,75 dit is inclusief 21% btw en verzendkosten. 

De serie:

  • Zes tips om thuis mentaal gezond te blijven
  • thuiswerken? Zo stel jij je webcam goed in
  • Een dikke knuffel voor jou
  • Een hart onder de riem!


Gegevens

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Dit veld is verplicht

Boeken

Verzending

Betaling

Uw totaalbedrag

0,00

Dit veld is verplicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact