Menu

Magische schilderijen van Peter van Oostzanen bij Drukkerij ESED

vrijdag 23 juli 2021

Uitgeverij Peles brengt binnenkort een prachtig boek uit met schilderijen van de Soester kunstenaar Peter van Oostzanen. Peter geniet al enige tijd de nodige bekendheid in binnen- en buitenland, zo heeft hij op dit moment een expositie in België en in Duitsland en momenteel is er een expositie in museum Musiom in Amersfoort en tijdens de zomervakantie een expositie in de Oude Kerk in Soest. Het is dus hoog tijd voor een boek met zijn werk dat we de titel Circus van Oostzanen hebben gegeven.  

Maandag waren de uitgevers Peter Beijer en Lex Bergers samen met Peter van Oostzanen en zijn partner Caroline Hesselink te gast bij ESED Grafimedia Specialist van Soester Chris Alkema in Spakenburg. Chris gaat het boek produceren en wij kregen een inkijkje in het proces. Peter de schilder kon gelijk checken of de kleuren juist overkomen op het papier en het resultaat kreeg zijn goedkeuring. 

Circus van Oostzanen
In de bundel 'Circus van Oostzanen' is een fantastische verzameling opgenomen van de mooiste schilderijen van de veelzidige kunstenaar die Peter is. Zijn werk zit vol sfeer, kleur en gevoel. Het speelt zich af in een wereld vol gefantaseerde landschappen, waarin alledaagse voorwerpen in ongewone verbanden of een ongebruikelijke context worden geplaatst. Vreemde apparaten op hoge rotsen. Verlaten gebouwen en voertuigen op vreemde plekken: niets lijkt onmogelijk in de wereld van Peter. Zijn schilderijen verwonderen en vervreemden, maar roepen tegelijkertijd toch herkenbaarheid op. Beelden die weer nieuwe gedachtes uitlokken.

Het boek 'Circus van Oostzanen' is dynamisch. Telkens ontdekt u iets nieuws. Het verveelt nooit, maar ontroert, verrast en inspireert. 

Bestellen?
U zult zien dat de schilderijen van een uitzonderlijke klasse en schoonheid zijn. Met het bekijken van de magische schilderijen en de vele details kunt u uren bezig zijn zonder dat het gaat vervelen.
Het boek is te bestellen via onderstaande knop tegen voor € 17,90.

Bestellen

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact