Menu

Circus van Oostzanen officieel gepresenteerd

zondag 01 augustus 2021

Zaterdag 31 juli werd in de Oude Kerk van Soest het boek 'Circus van Oostzanen' officieel gepresenteerd. Kunstenaar Peter van Oostzanen overhandigde het eerste boek aan zijn vader en uiteraard signeerde de Soester schilder de boeken van de vele voorintekenaars die in de voorverkoop een boek hadden gereserveerd. 

Lovende woorden van de uitgevers Lex Bergers en Peter Beijer voor de vlekkeloze samenwerking tussen de uitgeverij en Peter met partner Caroline. ,,Het was een boeiende reis en wat ons betreft komt er een vervolg",  aldus de uitgevers. 

In het boek is een mooi beeld te zien van de magische schilderijen die Peter van Oostzanen maakt. Het boek is te bestellen via onderstaande knop. Woont u in Soest, Soesterberg of Baarn, dan krijgt u het boek gratis thuisbezorgd. 

Via onderstaand YouTube-filmpje een mooi beeld van de festiviteiten in de Oude Kerk, waar bovendien de expositie van Peter te zien is. 

Bestellen

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact