Menu

Nu te koop: Kalender 2022 met unieke Soester historische beelden

vrijdag 22 oktober 2021

Een wielerwedstrijd anno 1960 over de Burg. Grothestraat. Swiebertje op bezoek bij Het Kleuterhuis aan de Mariastraat. De Mariakerk op het Nieuwerhoekplein. Het Soester Natuurbad. Ziekenhuis Zonnegloren. Koster Ben van der Linden bij de Heilige Familiekerk. Het is een greep uit de historische Soester beelden die zijn weergegeven in een fraai product. 

De Kalender Nostalgisch Soest

Elke maand genieten van een 'nieuw' beeld van weleer. Laat je meevoeren in de tijd van toen. Uitgeverij Peles heeft samen met Tilssons -het bedrijf van Frans Davelaar- een historische kalender ontwikkeld. Mooi om te hebben en leuk om cadeau te geven aan de liefhebber van oud-Soest.

De kalender is exclusief te verkrijgen bij Boekhandel Van de Ven en bij Van de Ven for Office and More (voorheen bekend als KantoorExpert) aan de Nijverheidsweg en te bestellen via onze website. 

De oplage is beperkt, dus als u dit unieke Soester product wilt hebben; haast u naar een van bovengenoemde winkels of bestel de kalender via onderstaande knop. Indien u de kalender bij ons bestelt kunt u deze tijdens kantoortijden afhalen bij ons kantoor aan de Nieuwegracht 13 (Reto Valley) in Soest. 

Bestellen

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact