Menu

Eerste boek iconische bedrijven deel 2 is voor Loes Jak

woensdag 24 november 2021

Dinsdag 30 november komt het tweede deel over Soester Iconische Bedrijven uit. Vanaf die dag is het boek verkrijgbaar in de Soester boekwinkels én dan worden ook de boeken aan de voorinschrijvers uitgereikt. Journalist Johan van Beek van de Soester Courant gunden wij al een inzage in het boek. Hij schreef bijgaande recensie (zie hieronder)

Het eerste boek wordt op die dag officieel overhandigd aan Loes Revier (beter bekend als Loes Jak). Loes is voor ons de personificatie van de hardwerkende middenstand medio jaren zeventig. Zoals Loes waren er velen: een winkel runnen met liefde, vakvrouw/manschap en vanzelfsprekende service. Tegenwoordig noemen we winkeltjes als die van Loes Jak 'speciaalzaken'. In de jaren zeventig tot aan 1984 was de winkel van Loes aan de Koninginnelaan een adres waar je altijd slaagde als je op zoek was naar bijvoorbeeld een lekker stukje kaas, kakelverse yoghurt, melk en boter of een dozijn eieren. 

Op bijgaande foto ziet u Loes in actie. 

De oplage voor Soester iconische bedrijven is (net als de voorganger) beperkt. Deel 1 is uitverkocht. Wilt u voor deel 2 niet achter het spreekwoordelijke net vissen? Bestel dan nu en verzeker u van een exemplaar:

Bestellen

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact