Menu

Eerste boek voor Loes Jak, boeken zijn te koop in de winkels

dinsdag 30 november 2021

Dinsdag 30 november was de grote dag. Eindelijk konden wij het boek Soester Iconische Bedrijven deel 2 officieel lanceren. Helaas zat er ook dit jaar geen presentatie in. Dat is jammer, want wij hadden leuke plannen voor een avondvullend evenement met de hoofdrolspelers uit ons boek. Maar de uitgifte van het eerste boek aan Loes Jak maakte veel goed. 

Loes Jak, is voormalig winkelier uit de wijk Soestdijk. Wij hebben haar uitgekozen als ontvanger voor het eerste boek, omdat wij in Loes een waardig vertegenwoordiger van de Soester middenstand uit de jaren 60 tot en met 80 zien. Juist die middenstand krijgt in ons boek veel ruimte.

De vader van Loes, melkboer Martinus Jak, siert de cover van het boek dat nu in de Soester boekwinkels te verkrijgen is. De officiele aftrap van Soester Iconische Bedrijven deel 2 vierden wij met een smakelijke traktatie, namelijk: Lange Soesters. Ook de Lange Soester heeft een plekje gekregen in het boek. Uiteraard in het hoofdstuk over de historie van Banketbakker Verkley.

Wij waren blij om de schrijver van het voorwoord, René van Hal, te mogen begroeten. René was niet de enige die de gang naar de Nieuwegracht maakte. Veel mensen kwamen dinsdag hun bestelde boek ophalen. Daarbij ontvingen wij leuke reacties en zelfs een aantal presentjes van fans die blij zijn met de jaarlijkse publicatie van een boek over de Soester historie. Er valt nog genoeg te vertellen. Wij zijn nog lang niet uitverteld en uitgeschreven.

Jan Frommink maakte een aantal alleraardige plaatjes die wij u niet willen onthouden. 

Vanaf 30 november verkrijgbaar bij:

  • Primera Soest-Zuid en Overhees
  • Cornershop Soesterberg
  • Boekhandel Van de Ven
  • CIGO Van Weedestraat
  • Bruna
  • Banketbakkerij Lex Verkleij
  • Leertouwer Soest BV Motoren & Bromfietsen

Of bestellen via onderstaande knop:

Bestellen

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact