Menu

Boek over Auto Smeeing gelanceerd

vrijdag 03 december 2021

De historie, het heden en de toekomst van Auto Smeeing zijn vastgelegd in een boekwerk van tachtig pagina’s. Het eerste exemplaar werd vrijdag uitgereikt aan Paul van den Deijssel.

Auto Smeeing werd opgericht in 1967 en werd in de afgelopen vijf decennia een belangrijke speler in de auto- en mobiliteitsbranche. In het zojuist verschenen boek, dat Peter Beijer in opdracht van Robert Smeeing schreef worden, naast de historie, ook de de ervaringen van klanten en personeel beschreven. Daarnaast is er aandacht voor de diverse sponsoracties van het bedrijf, het leasebedrijf Yourlease, Smeeing Profile en de groene toekomst van het bedrijf. 

Het team dat de boeken over de historie van Soest heeft gemaakt was verantwoordelijk voor de productie. Naast Beijer als schrijver, was het redactiewerk in handen van Lex Bergers. De opmaak en vormgeving werd verzorgd door Erica Heykoop.

Vrijdag 3 december werd door Robert Smeeing het eerste exemplaar uitgereikt aan Paul van den Deijssel, steun en toeverlaat van het bedrijf. 

Het boek is bestemd voor klanten en personeel van Auto Smeeing en komt vanaf zaterdag 4 december in de verkoop bij Boekhandel Van de Ven. De opbrengst van de verkoop is voor een nader te bepalen goed doel. 

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact