Menu

2022, het jaar van Iconische Bedrijven deel 3

vrijdag 14 januari 2022

Onze boeken over de Soester Iconische Bedrijven blijken goed aan te slaan. Het eerste boek is uitverkocht, in februari 2022 verschijnt een tweede druk! Deel twee van de reeks verscheen onlangs (november 2021) en ligt inmiddels al op veel Soester salontafeltjes.

Het enthousiasme van onze lezers is aanstekelijk. Overal waar we komen schieten mensen ons aan om over de boeken te praten. Iedereen heeft wel een anekdote of ervaring om te delen. We krijgen regelmatig tips over winkels en andere bedrijven die we ‘zeker in ons volgende boek moeten opnemen’.

We hebben dan ook besloten een derde deel te gaan maken. Niet alleen omdat van alle kanten lezers er om vragen, maar ook omdat er nog zoveel andere bedrijven zijn die zeker een plaats verdienen in onze serie boeken over de Soester Iconische Bedrijven.

We gaan dus weer aan de slag! In november 2022 zal het boek verschijnen. De onderwerpen zijn nog niet definitief bepaald, maar wat te denken van (onder voorbehoud) : Slagerij Bokma, Bakkerij Van Brummelen, Reisbureau Gerth, De groenteboeren Huisman, Bas van de Hoef, Reehorst en Van Dasselaar, Sportzaak Nic van Dam, juwelier Colitico, Du Pont-Howson, Lindner, Loodgieters- en Verwarmingsbedrijf Reijerse, de familie Tammer in Soesterberg, Bakkerij Strietman, Bakkerij Rademaker, 'Sinterklaas'(waar je altijd bier kon halen), etc etc.

Zoals gebruikelijk geven wij aan ons trouw lezerspubliek de gelegenheid om nu al het boek Iconische Bedrijven deel 3 te reserveren. Dat kan via de link www.uitgeverijpeles.nl/bestellen . Via deze link is het ook mogelijk om onze andere producten te bestellen. De verkoopprijs bedraagt € 24,95. 

Bestellen

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact