Menu

Presentaties voor Molenschot en HVS

donderdag 14 april 2022

De verhalen over de geschiedenis van Soest mogen verteld worden. Dat doen wij niet alleen via onze boeken, maar ook door het geven van presentaties. Voor de coronaperiode waren wij al te gast bij de Historische Vereniging Soest/Soesterberg en bij ouderenwoonzorgcomplex Molenschot aan de Dalweg. 

Deze events hebben wij tot ons groot plezier weer op mogen pakken. Op 5 april gaven we een presentatie over de Iconische Soester Bedrijven tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Historische Vereniging Soest. Omdat er zoveel te vertellen en te verbeelden is, liep de avond al snel uit tot ver na het officiële sluitingsuur. 

Een dag later op 6 april mochten we een presentatie geven aan de bewoners van Molenschot en hun begeleiders. Veel mooie herinneringen kwamen bij de bewoners boven bij het zien van de beelden. Het werd een geslaagde middag. In overleg met de mensen van Molenschot en op verzoek van de bewoners hebben we besloten elk kwartaal een presentatie te geven in de gezellige ontmoetingsruimte aan de Dalweg. De eerstvolgende keer is woensdag 8 juni 2022.

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact