Menu

Duik in het verleden bij Molenschot

woensdag 08 juni 2022

Lezing over Soester Natuurbad voor bewoners 

Peter en Lex waren woensdagmiddag te gast bij Molenschot. Elke drie maanden verzorgen wij een lezing voor de bewoners. Dit keer hebben we onze presentatie over het Soester Natuurbad van de plank gehaald. In 2018 hebben wij het 120 pagina's tellende boek uitgegeven en een aantal verhalen uit dat boek vertelden wij aan de aandachtig luisterende 'Molenschotters'. De foto's van zowel het oude bad (1933-1961), als het nieuwe bad (1961-1990) brachten veel herinneringen boven. 

Het was een gezellige middag vol met weemoed en nostalgie en...in een van de kasten zagen we nog een waardevolle tip voor al die mensen die een dagje ouder worden.

Speciaal woord van dank aan de medewerkers van Molenschot voor de gastvrije ontvangst en de heerlijke kroketten na afloop. 

Vrijdag 9 september zijn wij opnieuw te gast bij Molenschot. Wij zullen dan gaan praten over een aantal onderwerpen uit onze boeken over de Iconische Bedrijven (deel 1, 2 en het in november te verschijnen deel 3).

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact