Menu

Presentatie bij Boekhandel Van de Ven

woensdag 30 augustus 2023

Dinsdagavond 29 augustus waren wij te gast bij Boekhandel Van de Ven. Op uitnodiging van Ingrid Davelaar van de boekhandel en de SWOS hielden wij een presentatie over enkele onderwerpen die wij in onze boeken behandeld hebben, zoals W.C. Tensen en de ontwikkeling van Winkelcentrum Soest-Zuid. Daarnaast lichtten wij een aantal tipjes van de sluier op voor ons vierde deel over de Soester Iconische Bedrijven. Zo kwamen Automobielbedrijf Van der Pouw Kraan en de Soester Melkboeren ter sprake.

De aanwezigen waren enthousiast en menigeen wist onze verhalen aan te vullen. Wij kregen ook tips over voormalig sanatorium en ziekenhuis Zonnegloren, het onderwerp dat wij volgend jaar in boekvorm willen uitgeven. 

Zo werd het een gezellige en interactieve avond die zeker voor herhaling vatbaar is. Want er zijn nog zoveel verhalen te vertellen. Wij kregen bijvoorbeeld feedback van nieuwe Soesters die juist op deze avond waren afgekomen om iets te weten over de ontstaansgeschiedenis van ons dorp. Wellicht een mooi onderwerp voor een volgende afspraak met de SWOS. 

Boekhandel Van de Ven (Ingrid en Frans) en SWOS bedankt voor de gastvrijheid.

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact