Menu

Soester Iconische Bedrijven deel 1 en Soester Natuurbad (voorlopig?) uitverkocht

woensdag 04 oktober 2023

Beste lezers,

Onze eigen voorraad boeken met de titels Soester Iconische Bedrijven deel 1 (tweede druk 2021) en Het Soester Natuurbad (tweede druk 2019) is uitverkocht. Dat betekent dat u de boeken niet meer via onze webshop kunt bestellen. Wellicht zijn er in de boekhandels in Soest nog exemplaren te verkrijgen. 

Wij onderzoeken of een derde druk haalbaar is. Wij houden jullie op de hoogte. Wil je alsnog een exemplaar van een van deze twee titels? Meld dit dan aan ons, wij houden een lijst bij met voorintekeningen. Mail naar info@uitgeverijpeles.nl 

Het succes is natuurlijk prachtig, maar de keerzijde is dat we nu nee moeten verkopen en dat terwijl wij iedereen de mooie verhalen gunnen. Wordt vervolgd dus...

De onderstaande titels zijn uiteraard nog wel via onze webshop verkrijgbaar: en Soester Iconische Bedrijven deel 4 is momenteel te bestellen (eind november verkrijgbaar)

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact