Menu

De laatste loodjes voor Soester iconische bedrijven deel 4

dinsdag 07 november 2023

De auteurs Peter Beijer en Lex Bergers zijn, samen met vormgeefster Erica Heykoop, momenteel bezig met de laatste hand aan ons nieuwste boek: 'Soester Iconische Bedrijven deel 4'. Dit boek, vol met mooie verhalen over de geschiedenis van bedrijvig Soest, ligt eind november/begin december in de winkels.

De ontwikkeling van de Soester bedrijvenwereld sinds 1900 is een fascinerende reis door de tijd. Van grote industrieën tot kleine zelfstandigen, er is altijd een plaats geweest voor velen in de Soester economie.  Lex Bergers en Peter Beijer hebben al vier boeken gewijd aan de bedrijvigheid in Soest. Deze nieuwe toevoeging, het vierde deel van de 'Soester Iconische Bedrijven' serie, biedt opnieuw een boeiende kijk op de tijdsgeest.

In dit boek komen diverse onderwerpen aan bod die de nostalgie van vroeger tot leven brengen. U zult lezen over de legendarische Videotheek Silverstar, het Hammenpark (de laatste grote varkenshouderij in Soest), de Soester melkboeren, en authentieke garagehouders zoals Verweij, Van der Pouw Kraan en Van Dolderen, die tot op de dag van vandaag nog steeds hun diensten verlenen. Verder ontdekt u de geheimen achter het overheerlijke roggebrood van De Jong, het ambachtelijke werk van schilder Geert Donker en smid Tupker, evenals verhalen over de supermarkt van Reehorst en de opmerkelijke groei van de fysiotherapiekliniek Lijf & Visie, die ooit bescheiden begon in een schuurtje.

Dit nieuwe boek biedt een schat aan unieke verhalen die niet alleen een fascinerende leeservaring creëren, maar ook herinneringen oproepen aan het Soest van weleer en ook het heden. 

U kunt het boek nu alvast bestellen tegen de intekenprijs via onze website op www.uitgeverijpeles.nl/bestellen.

Wij hopen dat u evenveel plezier zult beleven aan het vierde deel van "Soester Iconische Bedrijven" als wij hebben gehad bij het samenstellen ervan. Bedankt voor uw interesse en blijf ons volgen voor meer spannende publicaties in de toekomst.

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact