Menu

Nog een paar nachtjes slapen en dan is deel 4 geboren...

woensdag 08 november 2023

Het jaar 2023 stond voor ons in het teken van de productie van het vierde deel van de Soester Iconische Bedrijven. Vanaf januari zijn wij aan de slag gegaan met onderzoeken, interviewen, verzamelen. We hebben talloze bedrijven bezocht, stukken geschreven, ook weer geschrapt, zelfs hoofdstukken laten vervallen. Een boek maken is een proces dat bijna een vol jaar in beslag neemt.

Binnenkort mogen wij het product van onze inspanningen in onze handen houden. Het vierde deel van de Soester Iconische Bedrijven en het zesde boek dat wij zelf hebben geschreven en uitgegeven. Centraal thema bij deze uitgave: De Soester Melkboeren. 

Maar u zult ongetwijfeld ook genieten van verhalen over de legendarische Videotheek Silverstar, het Hammenpark (de laatste grote varkenshouderij in Soest), de Soester melkboeren, en authentieke garagehouders zoals Verweij, Van der Pouw Kraan en Van Dolderen, die tot op de dag van vandaag nog steeds hun diensten verlenen. Verder ontdekt u de geheimen achter het overheerlijke roggebrood van De Jong, het ambachtelijke werk van schilder Geert Donker en smid Tupker, evenals verhalen over de supermarkt van Reehorst, de bloemen en planten van Van Oest, Slijterij Rademaker, het ondernemersechtpaar Ries en Yvonne de Jong met hun zonweringsbedrijf Wonnink, het levensverhaal van Hans Kruiswijk en van recente datum: de opmerkelijke groei van de fysiotherapiekliniek Lijf & Visie, die ooit bescheiden begon in een schuurtje.

Natuurlijk organiseren wij een boekpresentatie, daar gaan wij onder meer de hoofdpersonen in ons boek voor uitnodigen. 

Het boek ligt vanaf eind november in de winkel en het is ook te koop via onze eigen webshop. 

Het boek kost € 24,95 en ligt vanaf 28 november in de winkel. 

Bestellen

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact