Menu

Gezellig gesprek met Bert van Asselt en Jane Harinck van de Queensclub

dinsdag 02 april 2019

Ooit midden in de jaren zeventig begon de Queens Club als een echte club. Een chique uitstraling naar voorbeeld van Club Scaramouche in Hilversum. Een prachtige club aan de Koninginnelaan (naast drogisterij De Pil) met tapijt tegen de wanden, een groot opgezette lounge-hoek met open haard. Een kleine en een grote bar en uiteraard een dansvloer met een geluid/mengpaneel en een discotheekinrichting. Bekende Nederlanders als Jan van Veen en Pim Jacobs en Rita Reys traden op. 

Het waren mooie jaren. Later in de jaren tachtig was de Queensclub vooral dé uitgaansgelegenheid voor tieners en twenners. De eerste paden van het uitgaan werden op de Koninginnelaan gezet. Peter en Lex spraken in Resaturant De Spitsheuvel met barkeeper van het eerste uur Bert van Asselt en Jane Harinck. Zij kwamen met foto's, verhalen en mooie herinneringen. Vriendin Thea van Gardingen was gezellig mee en vertelde mooie verhalen over haar man Rijk die zijn sporen heeft verdiend bij het carnaval. Zo werd het een gezellige middag in het restaurant van Piet Beijer, een van de oprichters van de Queensclub.

De Queensclub heeft vele Soester herinneringen gekleurd en krijgt een hoofdstuk in het boek over het Soester Uitgaansleven. 

Het Soester Uitgaansleven, Toen wij nog jong waren - Verschijningsdatum: november 2019

  • Voorintekenen voor deze eerste druk stellen we op prijs, omdat u daarmee de kans verhoogt dat het boek geproduceerd wordt. 
  • Voorintekenprijs: € 19,95 (exclusief verpakkings- en verzendkosten: € 6,95)
  • Winkelprijs: € 26,95
  • Als boek verstuurd moet worden zijn de meer-kosten voor verpakken en verzenden in Nederland  € 6,95. We versturen onze boeken altijd in een stevige kartonnen verpakking.

Bestellen

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact