Menu

Lex te gast bij Soester Vogelvrienden

vrijdag 24 november 2023

Na de presentatie van Peter in verpleeghuis De Wijngaard verzorgde Lex een lezing in Soest bij een bekende vereniging. 

Op vrijdag 24 november gaf Lex, op uitnodiging van de Soester Vogelvrienden, een korte openingspresentatie ter ere van het clubkampioenschap en de bijbehorende tentoonstelling. Temidden van het vrolijke gekwetter van de talloze aanwezige vogels deelde hij verhalen over de boeken die hij samen met Peter schrijft over Soest. Zijn vertelling begon bij de herinneringen aan de melkboer op de Vinkenweg, de straat waar Lex in zijn jeugd woonde, en die toevallig goed paste bij de vogelrijke omgeving.

Lex lichtte ook zijn andere bezigheden toe, waaronder zijn betrokkenheid bij een Europees project waarin docenten via een online platform samenwerken aan de ontwikkeling van lesmateriaal, met specifieke aandacht voor kunstmatige intelligentie (AI). Hierbij liet hij het resultaat zien van een foto samengesteld door AI, waarop de meest kleurrijke vogel ter wereld te bewonderen was. Gezien het feit dat de onthulling van de Clubkampioen van het jaar direct na zijn presentatie zou plaatsvinden, hield Lex zijn inleiding bewust kort.

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact