Menu

Presentatie op Schrikkeldag bij Molenschot

donderdag 29 februari 2024

Schrikkeldag, de dag die op één van de 1461 dagen voorkomt. Een unieke dag dus en dat legt veel druk, want hoe ga je zo'n dag zo nuttig mogelijk invullen. Nou, voor Lex en Peter was dat eenvoudig. Zij gingen een presentatie verzorgen bij Molenschot. 

In het restaurant van het verzorgingshuis hadden een kleine dertig bewoners en een aantal medewerkers zich verzameld om te luisteren naar de verhalen en te kijken naar de beelden die onder meer te lezen en te zien zijn in de boeken Iconische Bedrijven deel 3 en deel 4.

Lex en Peter hadden een uur de tijd en zoals altijd waren die zestig minuten te kort om alle verhalen uitvoerig te kunnen belichten. Maar dat geeft niet, want er kon genoeg gedeeld en gepraat worden met elkaar en dat is prettig. Er was vanuit de zaal interactie en onze verhalen werden door een aantal aanwezigen aangevuld met eigen herinneringen. Zo was de tijdmachine aanwezig. Veel mensen op hogere leeftijd ervaren genoegen in het teruggaan in de tijd, zo bleek ook deze middag. 

Met de leiding van Molenschot hebben we afgesproken dat we in juni terugkomen. Dan gaan we een lezing houden over het Soester Natuurbad. In november zijn we opnieuw van de partij, dan zal het onderwerp Ziekenhuis Zonnegloren zijn. 

Het is altijd weer dankbaar om te gast te zijn bij Molenschot, waar we ook op Schrikkeldag gastvrij werden ontvangen en de traditionele kroket na afloop niet ontbrak

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact