Menu

Cultuurprijs voor 'Make Music kids'

donderdag 11 april 2019

Wij hebben met onze uitgave over Het Soester Natuurbad. Toen wij nog jong waren...! de Soester Cultuurprijs 2019 niet gewonnen. Maar uiteraard gunnen wij Cathrine en Arthur Malcorps van Make Music Kids de prijs van harte! Een prachtig muzikaal en maatschappelijk verbindend project. Van harte met de Cultuurprijs.

Ook een felicitatie aan Jan Hazelaar en Ali van den Berg van Hazart met de Juryprijs (soort ouevreprijs). Al jaren kun je prachtige beelden in hun beeldentuin bewonderen en regelmatige mooie tentoonstellingen bezoeken.

Wij vonden het een geweldige avond en het was top dat zoveel naasten van ons aanwezig waren. De nominatie vonden wij al heel eervol en het stimuleert ons verder te gaan met ons nieuwe boek over het  Soester Uitgaansleven en om in juni een tweede druk van het boek over het Soester Natuurbad uit te geven.

Leuk was dat wethouder Nermina Kundić in haar toespraak aanhaalde dat ze, een jaar geleden, bij haar aantreden als wethouder al van alles hoorde over het Soester Natuurbad. Kennelijk heeft de sluiting van het bad destijds de nodige politieke lessen opgeleverd waar nu nog van geleerd wordt.

Wij danken het bestuur, nominatieleden, juryleden en de vrijwilligers van de Soester Cultuurprijs voor hun inzet en betrokkenheid.

 

Wilt u het boek bestellen over het Soester Natuurbad? Er komt een tweede druk. Lees hieronder voor de bijzonderheden. 

Het Soester Natuurbad, Toen wij nog jong waren (alleen tweede druk!)

  • Verschijningsdatum: zomer 2019 (verwachting)
  • Voorintekenen voor deze tweede druk stellen we op prijs, omdat u daarmee de kans verhoogt dat de tweede druk in de zomer van 2019 ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt. 
  • Prijs: € 25,65
  • Als boek verstuurd moet worden zijn de meer-kosten voor verpakken en verzenden in Nederland  € 6,95; Wij versturen onze boeken altijd in een stevige kartonnen verpakking.

Bestellen

 

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact