Menu

Veel info over d'Oude Enghe

dinsdag 23 april 2019

Vanavond waren we heel even te gast bij Joke Costerus om een plakboek over d'Oude Enghe op te halen.  Een schat aan informatie!  Veel artikelen uit de Soester Courant en Gooi- en Eemlander uit de jaren '80, o.a. over het "Tegelen" (de destijds nieuwe manier van gezellig steengrillen), de café-chantants en de tennisevenementen. Ook veel foto's, menukaarten, advertenties, etc. Binnenkort interviewen we Joke en Gerard uitgebreid over hun ervaringen en natuurlijk zullen we ook Aalt Ploeg naar zijn belevenissen vragen. Op de foto Joke en Lex bladerend door het plakboek.   

Het Soester Uitgaansleven, Toen wij nog jong waren - Verschijningsdatum: november 2019

  • Voorintekenen voor deze eerste druk stellen we op prijs, omdat u daarmee de kans verhoogt dat het boek geproduceerd wordt. 
  • Voorintekenprijs: € 19,95 (exclusief verpakkings- en verzendkosten: € 6,95)
  • Winkelprijs: € 26,95
  • Als boek verstuurd moet worden zijn de meer-kosten voor verpakken en verzenden in Nederland  € 6,95. We versturen onze boeken altijd in een stevige kartonnen verpakking.

Bestellen

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact