Menu

Op bezoek bij Aalt Ploeg

dinsdag 07 mei 2019

,,Ik zou er een boek over kunnen schrijven", vertelt Aalt Ploeg een aantal keer als Peter Beijer bij hem op de koffie komt.. Gelukkig komt er ook een boek. De avonturen die Aalt meemaakt in de Soester horeca zijn spannend, gezellig, avontuurlijk en soms een tikje ondeugend. Aalt stond achter de tap bij de Heksenketel, 't Luykje, De Kuil en d'Oude Enghe. Verhalen over een motorfiets die in de deuropening van De Kuil bleef steken, een naakte vrouw uit Groningen in d'Oude Enghe en een goudeerlijke waardering over de Soesterse BN'er Ciska Peters (,,Wat een lekker wijf was dat!"). 

Deze belevenissen en nog veel meer avonturen van Aalt zijn opgetekend en krijgen uiteraard een plaats in ons boek over Het Soester Uitgaansleven. 

Op de foto's zie je onder meer een jonge Aalt, d'Oude Enghe in de tijd dat Aalt daar eigenaar was en de asbakken op de toog.

Wil je ons boek bestellen? Dat kan. Lees onderstaande instructie:

Het Soester Uitgaansleven, Toen wij nog jong waren - Verschijningsdatum: november 2019

  • Winkelprijs: € 26,95
  • Als boek verstuurd moet worden zijn de meer-kosten voor verpakken en verzenden in Nederland  € 6,95. We versturen onze boeken altijd in een stevige kartonnen verpakking.

    Bestellen

Bestellen

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact