Menu

Fred Klinkhamer van De Soester Duinen

dinsdag 14 mei 2019

Fred en Mieke Klinkhamer waren van 1979 tot 2012 de eigenaren van Restaurant De Soester Duinen. ,,Koop die tent van ons toch!" zei Herman Verbeek tegen de toen 28-jarige Fred Klinkhamer. Op 1 januari 1979 werd Fred de eigenaar. Het was een begin van 33 jaar ondernemerschap op een markante plek in Soest. Fred vertelde aan Peter en Lex mooie verhalen over lege zalen, tochtige verbouwingen, overnachtende gasten en bussen vol met bejaarden.

Gourmetten en fondue werden de redding voor het restaurant dat onder de leiding van Fred en Mieke uitgroeide tot een begrip in Soest en ver daar buiten. De naam Klinkhamer leeft nog steeds voort in het restaurant waar de kelderkroeg de naam van de voormalige eigenaren heeft: Café Klinkhamer.

Wij hadden een boeiend gesprek met een bekende horecaondernemer uit Soest. Zijn verhaal komt in ons boek over het Soester Uitgaansleven. Wilt u het boek bestellen? Klik dan op deze knop voor de instructie: Bestellen 

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact