Menu

Herinneringen aan d'Oude Enghe en Knollentuin

zaterdag 15 juni 2019

Ze waren weer even drie uur lang helemaal terug in de tijd: Joke Costerus, Gerard de Rond en hun stamgast, Hans Schol. Op tafel dozen met foto's die Joke van d'Oude Enghe heeft bewaard, inclusief een plakboek met vele knipsels van krantenartikelen. De verhalen beginnen met het "toepen" voor geld in het café en eindigen met de verklaring waarom midden in de Molenstraat in de jaren 80 een rotonde is aangelegd. Tussendoor rolt de ene anecdote na de andere voorbij. Hans legt uit waaarom iemand drs. Tensen werd genoemd, Joke vertelt over het kleiduiven schieten en Gerard schetst beeldend hoe de gasten in de Knollentuin duidelijk werd gemaakt dat het echt sluitingsuur was.  Als Joke even iets niet meer weet, belt ze gewoon even José van de Grift om de gaten in het verhaal aan te vullen. Zo werd het een genoeglijke vrijdagmiddag en is er weer een hoofdstuk toegevoegd aan het boek "Het Soester Uitgaansleven, Toen wij nog jong waren".      

Het Soester Uitgaansleven, Toen wij nog jong waren - Verschijningsdatum: november 2019

  • Winkelprijs: € 26,95
  • Als boek verstuurd moet worden zijn de meer-kosten voor verpakken en verzenden in Nederland  € 6,95. We versturen onze boeken altijd in een stevige kartonnen verpakking.

    Bestellen

 

 

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact