Menu

Op de koffie bij 't Spiehuis

maandag 17 juni 2019

In de zoektocht naar mooie verhalen, waardevolle anekdotes en historische foto's voor het boek over Het Soester Uitgaansleven waren Peter en Lex maandagmiddag 17 juni te gast bij de familie Herfst van 't Spiehuis. De broers Harrie en Ron Herfst met hun respectievelijke echtgenotes Els en Irene zwaaien sinds 1972 (!) de scepter over dit in de verre regio bekende toprestaurant. Dat is niet helemaal waar trouwens. Irene is er "pas" sinds 1979 bij. 

In het sfeervolle restaurant kregen wij van de broers en hun echtgenotes leuke verhalen te horen. Beroemde gasten van koninklijke bloede kwamen wel eens langs. Verhalen over trouwe stamgasten die al meer dan veertig jaar de heerlijkste gerechten uitzoeken en 't Spiehuis was natuurlijk hét clubhuis van de beroemde 'kegelclub' van Soest. 

Het was een waar genoegen om even bij 't Spiehuis te zijn. Natuurlijk krijgt dit befaamde restaurant ook alle ruimte in ons boek over Het Soester Uitgaansleven. Het boek dat u nu al kunt bestellen.

Het Soester Uitgaansleven, Toen wij nog jong waren - Verschijningsdatum: november 2019

  • Winkelprijs: € 26,95
  • Als boek verstuurd moet worden zijn de meer-kosten voor verpakken en verzenden in Nederland  € 6,95. We versturen onze boeken altijd in een stevige kartonnen verpakking.

    Bestellen

 

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact