Menu

Antonio van den Hengel - horecaduizendpoot

vrijdag 21 juni 2019

Het ene moment is hij, samen met collega Stephan Ott, veilingmeester bij de Haringparty. Het andere moment is hij actief in een van zijn horecazaken in Soest. Antonio van den Hengel (1972) is een bekende verschijning in het Soester Uitgaansleven. In 1997 ging hij aan de andere kant van de bar staan toen hij startte met Eetcafé Centraal. Het startschot van een reis door de Soester horeca die tot op de dag van vandaag voortduurt. 

Wij spraken, daags na de Haringparty, met Antonio in Restaurant De Korte Duinen. Hij vertelde over een aantal kruispunten in zijn leven en over de ontwikkeling van De Lindenhof, De Korte Duinen, Sabrosa en Zuyver. De allermooiste anekdotes kwamen uit de tijd van Eetcafé Centraal dat onder meer dienst deed als extra kantine van sportend Soest. Voetballers, hockyers, handballers en volleyballers kwamen elkaar tegen. Het werden dolle avonden in het sfeervolle kroegje aan de rotonde Birkstraat/Soesterbergsestraat zoals te zien is op die foto met vrienden Arno Grift en Vincent van der Wardt. Een van de hoogtepunten was 8 mei 2002 toen Feyenoord de UEFA-cup won. Van die avond hebben wij prachtige foto's waarvan een aantal zeker ons boek gaat halen. Verder geven we niks meer prijs. Koop ons boek in november (en schrijf nu vast in) en lees over de avonturen van Antonio, maar bekijk ook vooral de foto's. Misschien sta je er zelf op. 

Het Soester Uitgaansleven, Toen wij nog jong waren - Verschijningsdatum: november 2019

  • Winkelprijs: € 26,95
  • Als boek verstuurd moet worden zijn de meer-kosten voor verpakken en verzenden in Nederland  € 6,95. We versturen onze boeken altijd in een stevige kartonnen verpakking.

    Bestellen

 

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact