Menu

Lezing Soester Natuurbad bij Santvoorde Baarn

zaterdag 22 juni 2019

Vrijdag 21 juni, bij de start van de zomer, waren Peter en Lex te gast bij Santvoorde, het verzorgingshuis van Lyvore in Baarn. Op uitnodiging van Jacqueline Voswijk vertelden wij, aan de hand van foto's, het verhaal over het Soester Natuurbad. De opening van het oude bad in 1933, de afbraak, de nieuwbouw in 1961 en de hoogtijdagen in de jaren zeventig en tachtig. Wij vertelden over de nachtelijke zwempartijen, de duiktoren van vijf meter hoog, de wereldrecords, beroemde zwemmers als Ada Kok, Erica Terpstra en de Golden Earring en de dramatische sluiting in 1990. 

De verhalen gingen er in als koek en een aantal bewoners kocht een boek over Het Soester Natuurbad. 

Wilt u ook een boek kopen? Dat kan!

De boeken zijn te verkrijgen bij Primera (Tamboerijn en Soest-Zuid), Brina, Boekhandel Van de Ven en de Cornershop (Soesterberg). 

U kunt ook een boek bij ons bestellen:

Het Soester Natuurbad, Toen wij nog jong waren (tweede druk!)

  • Prijs: € 25,65
  • Als boek verstuurd moet worden zijn de meer-kosten voor verpakken en verzenden in Nederland  € 6,95; (Let op: voor het buitenland geldt doorgaans een hoger tarief). Wij versturen onze boeken altijd in een stevige kartonnen verpakking.

Bestellen

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact