Menu

Jan Dokter en De Kuil

maandag 01 juli 2019

Even op de koffie bij Jan Dokter en zijn vrouw Sijt. Het was voor Peter een ochtend die langzaam overging in de middag. Want als voormalig stamgast van De Kuil haalde Peter veel herinneringen op met Jan en Sijt. Jan was hét gezicht van De Kuil. ,,Ik heb vooral heel veel gelachen", vertelde de voormalige kroegbaas.

Het ene verhaal lokte het andere verhaal weer uit. Een aantal voorbeelden:

  • Het venijnige keffertje dat Ton en Hennie Stelloo dagelijks vergezelde naar de kroeg viel telkens in slaap. Ton en Hennie hadden geen flauw benul waarom hun hondje in een diepe slaap viel zodra deze in De Kuil was beland. 
  • Frits Visser wilde altijd het nummer over een 'witte eend op het midden van de weg' horen. Dat werd hem op originele wijze afgeleerd door Jan. 
  • Jan stond ooit drie maanden achter de tap van Bosch en Duin, totdat 'Toto' van den Hengel Jan weer terug wilde achter de tap aan het Kerkplein. Die terugkeer werd op creatieve wijze geregeld. 

Wil je de afloop van deze verhalen weten en nog meer verhalen van Jan en Sijt lezen? Koop dan het boek over Het Soester Uitgaansleven. Bestellen kan nu al en dan profiteer je van een mooie voorinschrijfkorting. 

Het Soester Uitgaansleven, Toen wij nog jong waren - Verschijningsdatum: november 2019

  • Winkelprijs: € 26,95
  • Als boek verstuurd moet worden zijn de meer-kosten voor verpakken en verzenden in Nederland  € 6,95. We versturen onze boeken altijd in een stevige kartonnen verpakking.

    Bestellen

 

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact