Menu

Toneel in Soest

zaterdag 10 augustus 2019

Wat is leuker dan een avondlang ongedwongen lachen, gieren en brullen?  Daar zorgt de toneelvereniging De Rietpluim al jaren voor en zelfs twee keer per jaar. Met Rita van Meurs spraken Peter en Lex deze week over het wel en wee van de vereniging. We zagen prachtige foto's voorbij komen en natuurlijk genoten we van de anekdotes. Ook ontmoetten we Leo Pappot van de toneelvereniging Soester Applaus (zie foto). Deze vereniging bestaat helaas niet meer (te weinig jonge leden!), maar vele Soesters zullen zich hun toneelvoorstellingen nog herinneren. We spraken ook Gerda Beijer-van Fulpen en Bep Beijer-Haage over hun belevenissen destijds bij Toneelvereniging Contact en met Fred Engberink die betrokken was bij het toneel in het Ludgardisgebouw in Soestdijk. Uiteraard is in ons boek ruimte gereserveerd voor deze toneelverenigingen in Soest.

Het Soester Uitgaansleven, Toen wij nog jong waren - Verschijningsdatum: november 2019

  • Winkelprijs: € 26,95
  • Als boek verstuurd moet worden zijn de meer-kosten voor verpakken en verzenden in Nederland  € 6,95. We versturen onze boeken altijd in een stevige kartonnen verpakking.

    Bestellen
Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact