Menu

Tweede druk voor boek Soester Natuurbad

dinsdag 26 februari 2019

Lex Bergers en Peter Beijer, schrijvers van het boek over Het Soester Natuurbad (Toen wij nog jong waren...!) hebben besloten om een tweede druk van hun boek te laten verschijnen. De eerste druk, een oplage van 1000 stuks, was binnen twee maanden uitverkocht.

De auteurs, tevens uitgevers van het boek, hebben daarbij wel de voorwaarde gesteld dat er voldoende aimo voor een tweede druk moet zijn. Daarom liggen er momenteel bestellijsten bij Boekhandel Van de Ven in Soest-Zuid en bij Bruna aan de Van Weedestraat.

In de tweede druk wordt een aantal foto's opgenomen die na de eerste druk zijn "ontdekt". 

Inschrijving voor een tweede druk over Het Soester Natuurbad kan vanaf nu ook via e-mailadres geheimvansoest@gmail.com. Het boek kost € 25,65 (inclusief 9% btw). Verwachting is dat de tweede druk medio mei/juni van dit jaar verschijnt.

Bergers en Beijer zijn momenteel een nieuw boek aan het ontwikkelen. Het boek, dat in november in de winkels moet liggen, gaat over de historie van het Soester uitgaansleven. 

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact