Menu

Cabrio: op en top Soest

donderdag 29 augustus 2019

Onlangs bezochten we twee enthousiaste bestuursleden van Openluchttheater Cabrio: Leo Verver en Mels van Vulpen. Wat we eigenlijk al wisten, maar weer eens met bewondering bevestigd kregen: Cabrio wordt door de vele vrijwilligers (110!!) uit Soest op een werkelijk professionele manier gerund! En dat al jaren lang. Wekelijks is een groep Handige Mannen bezig om de altijd aanwezige klusjes te doen. Er zijn verschillende teams samengesteld voor het goed laten verlopen van de horeca, de techniek, de kaartverkoop, de kassa, de kaartcontrole, etc.

We spraken met Leo en Mels over de geschiedenis van Cabrio, over oprichtster Berna Kousemaker, over de doorslaggevende inzet van Lies Blom en Joan Heidinga in de jaren zeventig waardoor Cabrio weer nieuw leven kreeg, over de voorstellingen, over de vrijwilligersteams, over de soms vreemde wensenlijstjes van de optredende artiesten, over de intimiteit van het theater, over de vrienden van Cabrio, etc.

Dit prachtige theater mag uiteraard niet ontbreken in het boek over het Soester Uitgaansleven, dat nog te bestellen is tot 1 oktober 2019 voor de voorintekenprijs van € 19,95 

Het Soester Uitgaansleven, Toen wij nog jong waren - Verschijningsdatum: november 2019

  • Winkelprijs: € 26,95
  • Als boek verstuurd moet worden zijn de meer-kosten voor verpakken en verzenden in Nederland  € 6,95. We versturen onze boeken altijd in een stevige kartonnen verpakking.

    Bestellen

 

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact