Menu

Ballet in Soest

dinsdag 03 september 2019

Vlak voor de zomervakantie werden we aangenaam verrast door een werkelijk prachtige balletuitvoering in De Speeldoos in Baarn. Het was geen traditioneel ballet, maar het was modern, dynamisch, met prachtige kleding en schitterende muziek (zowel klassiek als modern). Over ballet in Soest weten we niet zo veel, dat ligt ongetwijfeld aan onszelf. 
In de jaren zestig en zeventig was de familie Lustenhouwer in Soest zeer actief met ballet, onder meer met uitvoeringen in het Ludgardis gebouw. Sinds de jaren negentig bestaat dansschool Sylvia in Soest. De leerlingen van deze school hebben natuurlijk jaarlijks hun uitvoeringen. 
In het boek Het Soester Uitgaansleven willen we graag aandacht besteden aan ballet en balletvoorstellingen in Soest. Als jullie als trouwe volgers daar iets over kunnen vertellen, dan horen we dat graag! Foto's zijn ook altijd welkom via info@uitgeverijpeles.nl .

Deze foto is afkomstig van Balletstudio Sylvia.

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact