Menu

Op bezoek bij De Bauers

vrijdag 13 september 2019

Deze week waren wij te gast bij Martin de Jong van De Bauers. Martin had zich prima voorbereid en met een plakboek vol met foto's en anekdotes konden wij opnieuw pareltjes van verhalen noteren uit de boeiende historie van Het Soester Uitgaansleven. Verhalen over archeologische vondsten, een gigantische heilbot en blind dates. Het Oostenrijkse verleden van De Bauers kwam ter sprake en de spraakmakende service voor gasten die met limousine en champagne werden opgehaald.

Op de foto's ziet u Martin in gesprek met Lex.

Wat weet jij over De Bauers en wat heb je meegemaakt daar? Laat het ons weten en misschien komt jouw herinnering in ons boek. 

Dit mooie restaurant mag uiteraard niet ontbreken in het boek over het Soester Uitgaansleven, dat nog te bestellen is tot 1 oktober 2019 voor de voorintekenprijs van € 19,95 

Het Soester Uitgaansleven, Toen wij nog jong waren - Verschijningsdatum: november 2019

  • Winkelprijs: € 26,95
  • Als boek verstuurd moet worden zijn de meer-kosten voor verpakken en verzenden in Nederland  € 6,95. We versturen onze boeken altijd in een stevige kartonnen verpakking.

    Bestellen

 

 

 

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact