Menu

De redactie is gestart

vrijdag 27 september 2019

Het is zweten op dit moment bij Zippy, het bedrijf van onze vomrgeefster Erica Heykoop. Zij is gestart met het plaatsen van de teksten en de foto's. Langzaam maar zeker krijgt ons boek over Het Soester Uitgaansleven een definitieve vorm. Vanaf half november ligt het boek in de winkel en als je snel bent kan je deze nog bestellen tegen de voordelige intekenprijs van € 19,95. Hiervoor krijg je ruim 160 pagina's vol verhalen, foto's, tekeningen, anekdotes en veel bijzondere herinneringen van honderden Soesters over cafés, restaurants, toneel, carnaval, de soos, de sporthal, ballet, Cabrio, Artishock, Idea en noem maar op. 

Iconen als Bob Sluis, Jan Valk, Antonio van den Hengel, Fred Klinkhamer, Fred van Keken, Jan Dokter, Jean Heijl, Vincent van der Wardt en Aalt Ploeg passeren de revue. 

Kortom: een collectersitem voor iedereen die het uitgaansleven van Soest op wat voor een wijze dan ook heeft bezocht of nog bezoekt. 

Het Soester Uitgaansleven, Toen wij nog jong waren - Verschijningsdatum: november 2019

  • Winkelprijs: € 26,95
  • Als boek verstuurd moet worden zijn de meer-kosten voor verpakken en verzenden in Nederland  € 6,95. We versturen onze boeken altijd in een stevige kartonnen verpakking.

    Bestellen

 

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact