Menu

Boek is bijna klaar en het voorwoord is van ...

zaterdag 26 oktober 2019

Ons boek is klaar! Althans; de teksten zijn geschreven, de foto’s zijn verzameld en gerubriceerd en we hebben heel veel kopstukken uit het Soester Uitgaansleven mogen interviewen.

Alles klaar, behalve dan de vormgeving en het drukproces. Momenteel is Erica Heijkoop van Zippy Communicatie druk bezig met de vormgeving. Practicum Print Management staat al in de startblokken om tijdig de eerste druk van de persen te krijgen.

De officiële presentatie staat gepland voor woensdag 27 november, de dag hierna ligt ons boek over Het Soester Uitgaansleven in de winkel. Meer bijzonderheden hierover volgen nog.

Het Voorwoord

Het voorwoord in ons vorig boek, over Het Soester Natuurbad, kwam van Jean Marc van Tol. Opnieuw hebben wij een prominente Soester bereid gevonden om de eerste zinnen van ons boek te schrijven.

Jean Heijl was in de jaren zeventig en tachtig een bekend persoon in het Soester uitgaansleven. Onder de naam Jean ‘Baptiste’ was hij DJ in De Kluis en De Queen’s Club. Professioneel was hij actief als (speel)filmdistributeur en leverde hij Disney-films aan Paleis Soestdijk.

Met een aantal kroegbazen, kroegtijgers en DJ’s uit de regio belandde Jean in 1978 zelfs in de hoogste regionen van de top 40 met het liedje Basta Basta Finito. Een verhaal dat apart is opgenomen in ons boek. Op bijgaande foto zien we Jean met een aantal van zijn medezangers. 

Jean is nog altijd actief in het Soester culturele leven, medewerker van Radio Soest en ook bezoeker van het Soester uitgaansleven. Hij heeft veel zien komen en gaan, was ooggetuige van de veranderingen en hij genoot van de kroegen, (eet)cafés en restaurants.

Jean ‘Baptise’ Heijl is dé man die het voorwoord moet schrijven. Dat heeft hij gedaan en we kunnen verklappen dat zijn verhaal een leuk en lezenswaardig inkijkje in het Soester uitgaansleven van weleer geeft.

Binnenkort in de winkel: Het Soester Uitgaansleven.

Wilt u nu al een exemplaar bestellen? Dat kan: 

Het Soester Uitgaansleven, Toen wij nog jong waren - Verschijningsdatum: 27 november 2019

  • Winkelprijs: € 26,95
  • Als boek verstuurd moet worden zijn de meer-kosten voor verpakken en verzenden in Nederland  € 6,95. We versturen onze boeken altijd in een stevige kartonnen verpakking.

    Bestellen
Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact