Menu

Als je niet wilt dat...

vrijdag 01 november 2019

Zoals jullie weten werken wij aan het boek over Het Soester Uitgaansleven. Het boek wordt de komende week verder afgemaakt.
In het boek staan 65 verhalen over hoe Soesters 'uit' gingen in de periode 1950-2000 (met uitschieters in de tijd naar boven en onder). In een aantal verhalen staan zogenaamde 'druppels'. Dat zijn persoonlijke ervaringen die de volgers op onze Facebook-pagina's (Geheim van Soest, Soester Uitgaansleven, Soester Natuurbad) hebben gepost.
We willen jullie het volgende vragen: Als je bezwaar hebt tegen het gebruik van jouw persoonlijke ervaringen (zoals beschreven op Facebook) in ons boek, laat het ons dan weten. Stuur dan even een e-mail naar info@uitgeverijpeles.nl. Uiteraard vermelden we overal de naam van de persoon waarvan we een persoonlijke ervaring willen plaatsen.

Het boek zal op 27 november gepresenteerd worden. Het bevat 180 pagina's, de prijs is € 26,95. Het ideale Sinterklaas- of Kerstmis kado!! Bestellen kan via dezelfde e-mail (op=op).

Op de foto de Soester band The Miseries. Ook aan enkele Soester en Soesterbergse bands uit de jaren zestig besteden we namelijk aandacht.

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact