Menu

Taxi Klomp startte in 1925

maandag 17 februari 2020

Het enige dat George Klomp in zijn bezit had toen hij in 1925 starttte met zijn eigen bedrijf was een fiets, zijn eigen fiets. In de schuur achter het huis van zijn ouders aan de Beetzlaan 13 (het huis bestaat nog en is nu nummer 27) vestigt George zich als 'zelfstandig rijwielhandelaar. Het is de start van een florerend bedrijf dat wij later allemaal kennen als Taxi Klomp. Lydia Foeken-Klomp, kleindochter van George en dochter van Cees, vertelde ons verhalen over de historie van het bedrijf en had ook een aantal foto's voor ons in petto. Taxi Klomp gaat zeker een onderdeel vormen in ons boek over De Soester Bedrijvigheid dat in november van de persen gaat rollen én dat u nu al kunt reserveren tegen een voordelige intekenprijs van € 21,95. 

Heeft u mooie verhalen over Taxi Klomp en wilt u deze met ons delen? Reageer via onze Facebook-pagina of mail naar info@uitgeverijpeles.nl 

Wilt u het boek over de Soester Bedrijvigheid nu al reserveren/bestellen, klik dan op: Bestellen

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact