Menu

De zon laat zich zien, dat brengt herinneringen...

dinsdag 17 maart 2020

Mijmeringen in bizarre tijden

Het coronavirus zorgt voor bizarre tijden. Onzekerheid zorgt voor verwarring en misschien ook wel angst. Maar wij zijn ervan overtuigd dat er ook weer betere tijden komen. Aan de horizon zien wij de lente, in figuurlijke en letterlijke zin. Experts zijn bezig met een vaccin, in Italië is de piek naderbij en wat vooral opvalt...de solidariteit onder de Nederlandse bevolking is hartverwarmend. 

Vandaag kregen wij van Ingrid Schothorst-Gori twee foto's die ons doen terugdenken aan een tijd dat wij een zorgeloos bestaan kenden. De enige zorg die je had dat was of je je fietssleutel niet verloor en of je genoeg geld bij je had voor schuimblokken en trekdroppen. We gingen massaal naar het Soester Natuurbad op het moment dat de eerste lentedagen onze gezichten kleurden. Fietsend door het bos, met het abonnement aan een koordje om je nek, legde je de route af naar het zwem- flirt- snoep- en zonparadijs. 

In het boek over het Soester Natuurbad dat wij in 2018 ten doop hielden staan veel avonturen beschreven. Aan de hand van foto's en verhalen kom je weer terug in die tijd. De voorraad van dit boek slinkt. Wil je dit boek nog kopen, dan kan dat via onze website. Wij zorgen dat het boek dan bij jou op de mat komt.

Via onderstaande knop kan je het boek aanschaffen. Via deze pagina is het ook mogelijk om het boek over Het Soester Uitgaansleven te kopen en het boek over De Soester Bedrijvigheid te bestellen.

Boek kopen/bestellen

 

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact