Menu

Vijf boeken over het Soester Uitgaansleven kregen een goede bestemming

vrijdag 03 april 2020

In deze tijd van onzekerheid en angst zitten heel veel mensen noodgedwongen thuis. Het Soester Uitgaansleven ligt daarom de komende weken helaas plat. Geen etentje in een restaurant, geen voorstellingen in Idea, geen cafébezoek, etc. Wij hebben daarom twee weken geleden een actie opgestart. Wij vroegen via social media een onze volgers aan wie zij het boek wilden schenken. Uit de vele reacties hebben wij er vijf gekozen die wij beloond hebben met een boek.

De winnaars zijn:
- Loes Butzelaar
- Annie Saor Alba
- Bob van der Kolk
- Joke Swiderski
- Wil Pothoven zie foto: ,,Ik zou het boek aan mijn eigen mop willen geven, want hij is echt op 1 april geboren en hij heeft in zijn jonge jaren de bloemetjes in Soest wel buiten gezet! En bovenal is hij al jarenlang mijn eigen Soester MOP!

Hierboven zien wij Joke Swiderski, zij nomineerde haar buurvrouw. ,,Zeer behulpzame lieve vrouw met een groot hart voor kinderen. Gebeurt er een ongeluk voor de deur, vangt zij de kinderen bij haar thuis op. Heerst er Corona, breng je kind bij haar en ze maakt het altijd supergezellig. Als geboren en getogen Soesterse zal ze er blij mee zijn. Dik verdiend zou ik zeggen."

 

 

 

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact