Menu

Koop een Soester boek en maak kans op Soester horecabon

maandag 30 maart 2020

Over de Soester historie van het dagelijkse leven schreven Lex Bergers en Peter Beijer inmiddels 2 boeken: Het Soester Natuurbad en Het Soester Uitgaansleven. Boeken vol ervaringen en belevenissen van inwoners uit Soest. Deze boeken zijn nog steeds te koop bij de Soester boekhandels en ook online te bestellen via www.uitgeverijpeles.nl/bestellen.

De auteurs willen graag de Soester Horeca ondersteunen. Daarom maakt iedereen die in de periode van 30 maart tot en met 30 april online een boek bestelt, kans op een waardebon van € 75 te besteden in een Soester horecazaak naar keuze.
Ook zonder deze waardebon is het natuurlijk altijd goed om in deze onwerkelijke tijden een maaltijd te bestellen bij een van de vele restaurants in Soest/Soesterberg.

Tijdens de crisistijd bezorgen de auteurs tevens de bestelde boeken kosteloos aan huis binnen geheel Soest/Soesterberg. Bestellers buiten Soest betalen in deze periode geen verzendkosten.

Doet u ook mee? Bestel een van de boeken, of allebei. Ook het boek over de Soester Bedrijvigheid (verschijnt in november) kunt u hier reserveren.
U kunt ook telefonisch bestellen: 06-10634152 of 06-23226703.

Bestellen

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact