Menu

Verras jezelf op een sentimental journey en ondersteun de Soester horeca

donderdag 09 april 2020

Op 5 mei selecteren de auteurs Lex Bergers en Peter Beijer de winnaar van de waardebon van € 75,-, te besteden in de Soester Horeca. Je dingt mee naar deze waardebon als je vóór 1 mei een van hun boeken bestelt.

Het gaat hierbij niet alleen om de boeken ‘Het Soester Natuurbad’ en ‘Het Soester Uitgaansleven’, maar ook om het in november te verschijnen boek ‘De Soester Bedrijvigheid’. In dit laatste boek brengen de auteurs tientallen iconische Soester bedrijven in beeld zoals WC Tensen, De Gouden Snaar, Taxi Klomp, Recycling Westra, IJssalon Regnery/Bemer, het oude Postkantoor, Kringloopwinkel Spullenhulp, verhuizer Van ’t Net, Gebr. Beijer, etc. Evenals in de vorige uitgaven gaan in dit nieuwe boek de geschiedenis van deze bedrijven en de persoonlijke ervaringen van Soesters (‘Druppels’) hand in hand.

Je kunt jezelf op een ‘sentimental journey’ verrassen én de Soester Horeca ondersteunen door één van de boeken (of meer) te bestellen. Je kunt ook telefonisch bestellen: 06-10634152 of 06-23226703. Tijdens deze actieperiode berekenen wij geen bezorgkosten. 

Bestellen

 

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact