Menu

Laatste kans! Maak tot en met 1 mei kans op een horecabon van € 75,-

donderdag 30 april 2020

In deze onwerkelijke tijden zien we dat veel mensen te lijden hebben onder het coronavirus. Met z'n allen weten we inmiddels dat de wereld op z'n kop staat, dat mensen in de vitale beroepen keihard werken en dat we ons moeten houden aan de afgekondigde maatregelen.

Steun aan de Soester Horeca
Deze coronacrisis heeft ook enorme maatschappelijk en economische gevolgen. Als auteurs en uitgevers van de boeken Het Soester Natuurbad en Het Soester Uitgaansleven willen we graag iets doen om de Soester Horeca te ondersteunen. Daarom verloten we een Horecabon van € 75,- onder de mensen die in de periode 1 april tot en met 1 mei één van onze drie boeken bestellen. Naast de genoemde boeken telt ook een bestelling van het in november 2020 te verschijnen boek De Soester Bedrijvigheid mee in de verloting. 

Bekendmaking
Op 5 mei maken we de winnaar bekend. De videoregistratie van deze trekking publiceren we op social media en op de website.   

Bestellen!
Klik op de knop hieronder om een of meerdere boeken te bestellen. 
Bestellen
Alvast hartelijk dank,  

Lex Bergers en Peter Beijer
Auteurs en Uitgevers 

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact