Menu

De 'echte' Sinterklaas komt bij Van Rouwendaal vandaan

maandag 04 mei 2020

Sinterklaas is een van de belangrijkste klanten van onze uitgeverij. De Goedheiligman kocht van 2018 tot en met heden veel boeken van ons om deze in al zijn goedheid weer cadeau te geven aan Soesters en voormalige Soesters. Natuurlijk mag de Sint niet ontbreken in ons boek over de Soester Bedrijvigheid.

In Soest kennen we maar één belangrijke 'raadgever' van de Sint en dat is de Sinterklaascentrale van Van Rouwendaal. Met de broers Kees en Piet hebben wij een tijdje geleden al een gesprek gehad, dat was midden in de periode dat hulpsinterklazen en pieten in allerlei kleuren de zaak aan de Nijverheidsweg in- en uitliepen.

Welke herinneringen hebben jullie aan de 'echte' Sinterklaas van Van Rouwendaal? Heb je zelf voor Sinterklaas gespeeld? Vertel je verhaal aan ons of misschien heb je wel een leuke foto. Deel het via info@uitgeverijpeles.nl. Wij nemen jouw verhaal of foto wellicht op in ons boek over de Soester Bedrijvigheid dat in november verschijnt en dat je nu al kunt bestellen. Tot 1 juni voor € 21,95 (hierna kost het € 24,95). 

Bestellen

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact