Menu

Roos Tersmette wint horecabon van De Eetvilla

dinsdag 05 mei 2020

,,Oooohhh wat leuk, ik win anders nooit wat!" De reactie van Roos Tersmette was hartverwarmend. Haar naam werd uit de stapel kopers geloot die in april een boek hadden gekocht. (Zie hiervoor dit filmpje). Roos was heel blij met de horecabon van € 75,00. ,,Zo leuk om in deze rare tijd wat te winnen. Ik ben er echt blij mee!"

Roos kocht op 4 april het boek over Het Soester Uitgaansleven. Het bleek dus een goede koop te zijn. De keuze voor het te bezoeken horecaetablissement werd snel gemaakt. ,,Ik wilde altijd al een keer naar de Eetvilla, dus hopelijk kunnen wij daar binnenkort heen als de terrassen weer open gaan."

Peter bracht dinsdagavond de horecabon en uiteraard werd ook dit tafereel vastgelegd. Roos: van harte gefeliciteerd. Wij hopen dat je snel mag aanschuiven bij de Eetvilla.

Gedurende de maand mei is het nog steeds mogelijk om zonder verzendkosten een boek bij ons te bestellen. Bovendien is het boek over de Soester Bedrijvigheid de hele maand nog te bestellen voor de voorintekenprijs van € 21,95. 

Bestellen

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact