Menu

Taxi Tak: van fiets naar taxi...

maandag 11 mei 2020

Johannes (‘Joop’) Tak begint vlak na de oorlog een fietsenwinkel. Enkele jaren later kan hij een sloopauto op de kop te tikken en dan besluit hij een taxibedrijf te beginnen.  Aan zijn taxi is in het begin nog veel te sleutelen, de klanten moeten zelfs de deuren vasthouden onder het rijden. Bovendien moeten de klanten soms de auto helpen aanduwen, anders kunnen ze hun rit wel vergeten...

Zo start het verhaal over Taxi Tak dat in ons boek over De Soester Bedrijvigheid gepubliceerd wordt. In het boek behandelen we een aantal iconische bedrijven uit Soest. Een mooie omvangrijke klus. Er is zo veel te vertellen. Ook over Taxi Tak dus. Wat weet jij nog over Taxi Tak? Vertel je verhaal, je herinnering of je anekdote en deel dat via info@uitgeverijpeles.nl. Wie weet lees jij dan je verhaal terug in ons boek.

Gedurende de maand mei is het boek nog te bestellen voor de intekenprijs van € 21,95. Hierna kost het € 24,95. Het 140 pagina's tellende boek verschijnt in november van dit jaar. 

 

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact