Menu

Het enige echte tuincentrum van Soest

vrijdag 31 juli 2020

Toon van den Breemer start met ’t Vaarderhoogt in 1970 aan de Dorresteinweg. Het is de geboorte van een tuincentrum dat tot ver in de regio bekend staat. Nee, het is geen Eurofleur en ook geen Intratuin. 't Vaarderhoogt heeft meer warmte, sfeer en geeft de bezoekers het gevoel in een huiskamer te zijn.

Wij hebben de afgelopen jaren al diverse gesprekken met Harm en Gerard Heinen gevoerd. De broers namen ibeginjaren negentig het tuincentrum over van Toon van den Bremer. Harm en Gerard gaven ons veel informatie over de geschiedenis van 't Vaarderhoogt, de mooie activiteiten die daar gedaan worden en ook de toekomst van het Soester tuincentrum is ter sprake gekomen.

Iedereen heeft wel herinneringen aan 't Vaarderhoogt en aan het restaurant De Kastelein dat inpandig in het tuincentrum is gevestigd. Wat is jouw herinnering aan 't Vaarderhoogt? Laat het ons weten via info@uitgeverijpeles.nl. Foto's en anekdotes zijn uiteraard ook van harte welkom.

't Vaarderhoogt maakt deel uit van de inhoud van ons boek over Soester Iconische Bedrijven. Het boek bestellen? Dat kan via onderstaande knop.

Bestellen

 

Nieuwsoverzicht

Uitgeverij Peles

Uitgeverij Peles specialiseert zich in het ontwikkelen, schrijven en produceren van publicaties over weemoed, nostalgie en herinneringen.

Bestellen

Eén van onze boeken bestellen?

Boeken bestellen

Contact

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via info@uitgeverijpeles.nl!

Contact